Om Solvi

Läge:

Solvi SMU-gård ligger centralt i Leksand med gångavstånd till centrum, tåg/buss, bad,Tegera Arena. Solvi erbjuder en lugn och avkopplande miljö med sin härliga stora trädgård där vi har camping och det populära Café Solvi.

Anläggningen:

Camping med 23 platser, varav 8 elplatser. Logi med totalt 27 bäddar uppdelat i 2, 3 och 4 bäddsrum. 3 rum finns i huvudbyggnadens övervåning, övriga rum i stugor på gården. För alla gäster finns ett gemensamt gästkök samt en dusch/ toalettbyggnad. I huvudbyggnaden finns ett sällskapsrum. Tillgång till trådlöst internet. Café.

 

Upplevelser:

Midsommar är en höjdpunkt i Leksand. På Solvi firar vi midsommar med fokus på barnens majstångsresning, lekar och spelmän. På midsommaraftons kväll är det servering, korvgrillning, och aftonbön. På Solvi finns beachvolleyplan, boulebana och lekplats.
I Leksand händer mycket under sommaren för alla åldrar. Solvi har gångavstånd till Tegera Arena, Siljan med båt och badliv, Sammilsdalsgropen, Leksands kyrka, Hildasholm, Leksands centum, Leksands Sommarland. Populära utflyktsmål är Tällberg, Dalhalla med sin unika miljö med konserter, samt övriga orter runt Siljan. Under sommaren firar Leksands frikyrkor gemensamma gudstjänster.